Malmö, dag ett


Igår satte jag mig på tåget från Ulricehamn för att tillbringa några dagar i Malmö tillsammans med Oskar. Större delen av måndagen gick åt till att handla till vår magnifika nyårsmiddag. Vi strosade runt i malmös alla vegetariska och ekovänliga butiker och nu är jag självklart kär i den här jävla staden. Senare mötte vi upp kära Kevin och vi drog till Emporia för att 1) äta gott dvs vegetarisk tacoburgare på Max och 2) Kevin skulle köpa en försenad julklapp till sin partner. Under punkt två tyckte dock jag och Oskar att det var mysigare att se på mean girls och koppla bort oss från det kaos som stavas E M P O R I A. Och detta var dag ett i Malmö. Tack för mig. 

Juli - december 2013

JULI
 
 
Vill nog utse juli till årets bästa månad. Åkte till Karlstad med Amanda Norberg för att vara funktionärer på Putte I Parken. Jobbade typ ingenting, fuskade mig in på ölområdet och såg närmre trettio band. Josefine Johansson, ordningsvakterna och Improvisommar hjälpte till att göra detta till bästa festivalen någonsin.
Finaste Linnéa och Teemu kom ner till Ulricehamn och ca allt vi gjorde var att vara ute på vattnet och carpa i oss sushi. Sen fyllde jag 18 också.
 
AUGUSTI
 
Augusti började med festivalen Uport och sedan en veckas vistelse i vackra Polen. Använde ständigt pannband, var tvungen att ha en massa avsked för vänner som skulle börja plugga i andra städer, var ute på Ace för första gången och började sista året på gymnasiet. Sista året innebär prova studentmössa. Detta resulterade i att jag grät på golvet och skrek att jag var för ful för att ta studenten. Och juste, finaste sommarveckan med Sveriges elevråd - SVEA.
 
SEPTEMBER
 
 
Såg Oskar Linnros för tredje gången iår, drog till Moderna Muséet med klassen, hoppade av Entrepenörskap & Företagande (därav de glada minerna ovan), njöt av solen i höstgräset med Christian, åkte på ambassadörsutbildning för min skolas marknadsråd och åkte till Svedala i Skåne för en arbetsgruppshelg med finaste Adina och Jakob.
 
OKTOBER
 

Hängde nog väldigt mycket med Eda i oktober? I oktober började det bli kallt, då behövde jag henne. I övrigt höll jag och Johannes en föreläsning om digitalisering av skolan för närmre 500 pers, drog på kryssning och hävde i oss gratis öl och jag och Linnéa drog med oss den nyblivna artonåringen Emina ut på klubb. Gick på tvådagarsutildning hos Diskrimineringombudsmannen, sjöng Kom Igen, Lena på karaoke på någon bar, var på Stim Music Expo och kandiderade till Förbundsstyrelsen för Sveriges elevråd - SVEA.
 
NOVEMBER
 
Foto: Någon random fotograf
Sjöng på LSUs årsmöte, höll tal på Lärarförbundet Students årsmöte och var utskottsledare på Sveriges elevråd - SVEAs årsmöte. Blev invald i förbundsstyrelsen med ett års mandat och minns inte så mycket mer från november. Tror inte att jag hann vara så mycket i skolan. Åkte mest runt i Sverige och kände mig viktig.
 
DECEMBER
 
 
Fick en Oscar i namnsdagspresent av Amanda (<3), drog runt på massa fantastiska demonstrationer mot rasism, höll en tvådagarsutbildning för elevråd och elevskyddsombud i Linköping med Albert och fick äntligen se The Hobbit 2. Avslutade denna termin i skolan med elevrådets sista krafter (PS I LOVE YOU VI ÄR BÄST), sjöng E.M.D inför hela skolan och firade en fantastisk jul hemma hos min familj i Ulricehamn. Och imorgon åker jag till Malmö för att fira nyår tillsammans med Oskar Annermarken.

Januari - juni 2013

JANUARI
 
Hela januari är ett enda stort töcken för mig. Mådde inte alls bra och tillbringade all vaken tid med att umgås med vänner för att hålla mig sysselsatt. Tryckte i mig semlor, vandrade den långa biten mellan Stockholm och Norrviken tillsammans med Teemu, min mobil blev stulen och jag tog slutligen ledigt från skolan för att andas ut lite.
 
FEBRUARI
 
 
Färgade håret hela månaden. Allt ifrån blont till blått och svart. Hade en fantastisk arbetsgruppshelg med min fina arbetsgrupp. Jag åt mer semlor, byggde snögubbar och (enligt min instagram) fikade som in i helvete. Gjorde snöänglar på is, fick min nya iPhone 5 och åkte tillbaka till Ulricehamn under sportlovet.
 
MARS
 
Jag gillade mars. Bildade Hipsterkällarens Avkomma med fina vänner (dvs mitt brunchgäng!!!!), åkte till Vällingby med Eda för att se Ulrik Munther, var på Så Ska Det Låta-fest hos Laura, bar alltid svart nagellack, anordnade en konsert med min klass, var full, åt så jävla mycket kiwi och blev antagen till utbildare för Ung&Dum. Och justeja, jag höll min första utbildning för elevskyddsombud i Södertälje.
 
APRIL
 
 
Början av april utspelade sig i Sälen där jag slutligen åkte utan hjälm efter att den starka solen givit mig en tydlig markering efter var hjälmen hade suttit. Brunchade med Agnes, Klara och Olivia en dag, köpte den fina tröjan ovan på Stadsmissionen, fotograferade mina katter, åkte iväg till Kristinehamn för Postutbildningarna med Sveriges elevråd - SVEA och var i Örebro en sväng med samma organisation och Ung&Dum för att hänga på Barnrättsdagarna.
 
MAJ
 
Maj lyckas alltid bli en så jävla bra månad? Skulle möjligtvis kunna rösta om att maj är den bästa månaden. I maj blommade körsbärsträden för fullt, jag såg Ulrik Munther med Amanda, åt så jävla mycket pannkakor och jordgubbar med Linnéa, Hannah fyllde 18, jag fick träffa Oskar Linnros igen och mitt elevråd hade sitt första årsmöte.
 
JUNI
 
Jag sprang mitt första marathon (!!!!!!), for till Drottningholm i vårregnet med fina vänner, blåste såpbubblor, for till Hultsfred en dag (såg Bastille, Imagine Dragons, Pheonix och Two Door Cinema Club!), drack vin med Christian vid monteliusvägen och firade midsommar på bästa sättet nere i Ulricehamn.