Så högg vi julgranHär kommer en fantastisk liveuppdatering nästan från mitt vinterlovstillbringande i södra Sverige. Idag har vi huggit gran! Och det bästa med hela historien är att jag valde granen!!!!! Gråter av upphetsning.
 När vi kom hem var jag väldigt fäst vid mitt julgransval vilket ledde till att jag var den enda som engagerade mig (och tryckte undan alla som försökte och bad dem ta kort på mig istället). Fann även en juligt vacker version på Do you wanna build a snowman? som nu går på repeat.
 Nu ska jag dricka glögg. God dan före dan före dan före dopparedan'!

Hejdå höjdarna


Okej nu överdriver jag lite. Detta är inte ett hejdå riktigt. Men förra torsdagen hade jag min sista skollunch tillsammans med dessa pärlor som pluggat tillsammans med mig detta halvår. Vi bestämde oss för att Primo var ett bra val och så dök vi in i de italienska, gastronomiska utbuden.
 
 
Verkligen superpuss till er finisar. Tack för att ni var lika smart som mig och valde att gå Alma-akademin! <3

Hejdå förbundsstyrelsen

 
Det här med att ha mandat för saker och ting kan ju faktiskt bli väldigt tråkigt och sentimentalt när de löper ut och just nu löper typ allt ut? Kommer göra en lång serie av slut i mitt liv på bloggen nu. Först ut är att jag nu efter nästan sex år i Sveriges elevråd - SVEA och ett år i Förbundsstyrelsen nu lämnar organisationen som fostrat mig till den märkliga men engagerade individ jag är idag. 12 till 14 december hade vi vårt allra sista förbundsstyrelsemöte tillsammans. Presidiet hade valt att slå på stort och jag tänker nu presentera mötets händelser utanför beslutsfattarummet.
 
 
Lördagsmorgonen nalkades och presidiet bjöd på ett ack så vackert luciatåg och bjöd på nygrädade lussekatter så att det stod härliga till. Det visade sig att det lade en bra grund för effektivt beslutsfattande och när kvällen kom närmade sig detta:
 
 
Boule och fantastisk middag på Boulebar. Utifrån presidiets uppfinningsrikedom är jag inte ens förvånad att detta var vad kvällen hade att erbjuda. Jag, Mimmi och Albert klev ut ur Boulebar bärandes på guldmedaljer och med titeln Bäst I SVEA På Boule. Eller den titeln har jag iallafall givit mig själv.
 
 
Under mötet fattade vi även viktiga beslut som aktivitetsplan och budget för 2015 samt gjorde en utvärdering av året och visionerade till nästkommande förbundsstyrelse. Men det skulle bli ett alldeles för tråkigt inlägg att skriva om.