En liten sjukling här

 
Vill nog påstå att jag har haft bättre dagar. Har under hela veckan känt mig krasslig och mådde egentligen inte alls bra under det fem dagar långa förbundsstyrelsemötet förra helgen. Veckan har mest gått åt till att hosta, tycka synd om mig själv och ignorera att läget inte varit på topp.
 
Idag tänker jag dock stanna hemma. Om jag har gjort mina kalkyleringar rätt har jag lite att ta igen i skolan så detta får väl bli en te- och pluggdag. Varvat med att tycka synd om mig själv, alltså.
 
* Fun thing = hela mitt hushåll är hemma och det är en ljuvlig orkester som bildas när vi allesammans hostar i kör.

Kick-off med elevers rättigheter

 
I helgen hängde jag som vanligt på Sveriges elevråd - SVEAs kansli, men denna gång med finbesök från Bodafors, Ulricehamn och Lund. Det är nämligen jag, Tobias Hopstadius, Aina Jarn och Julia Lindh som från och med nu utgör arbetsgruppen för Elevers Rättigheter, och i helgen hade vi vår kick-off.
 
 
Två dagar i rad steg jag upp tidigare för att baka pannkakor till alla. Dagarnas goda gärning. 
 
 
Under helgen satte vi verksamhetsprioriteringar, planerade Postutbildningarna 2014 och hade i övrigt en väldigt trevlig helg. Vi fick även finbesök av Jakob Bohman (tidigare arbetsgruppssamordnare och förbundsstyrelseledamot) och Henrik Petersen (nuvarande förbundsstyrelseledamot) som under veckan ska gräva i arkiv från 1994 och framåt.
 
På torsdag har jag förbundsstyrelsemöte. Det varar fram till måndag.

We were supposed to be together.

 
 
Läser i år Medieproduktion 2 och Konstarterna & Samhället och vår nuvarande uppgift är att fotografera ett självporträtt med kopplingar till tre olika kulturella referenser. Jag körde en mix and match med Miley Cyrus, feminism och våld och jag är förbannat nöjd med resultatet. Tusen tack till Amanda som hjälpt mig med både fotografering, sminkning och redigering. Du är fantastisk.