UFU - Utbildning För UtbildareDetta är en liten tjusig liveuppdatering från kansliet. Idag är jag nämligen här (igen) för att utbilda våra nya fantastiska elevrådsutvecklare med uppdraget att utbilda Sveriges elevråd. Har hållit pass om hur en håller elevråds- och elevskyddsombudsutbildning och om knappa två timmar återtar jag platsen vid tavlan för att hålla pass om gruppdynamik och konflikthantering.Detta är Robin. Robin är bra. Men lite oklar.Detta är Abas. Vi gillar Abas.

 
Och det var ungefär det jag ville dela med mig av. Jag hoppas att ni har en lika varm och kärleksfull lördag som jag har.

Det är mycket nu

Ja det är verkligen mycket nu. Ibland känns det som om jag inte går i skolan mer än två till tre dagar i veckan, vilket ibland också stämmer. Plus på detta att ingen verkar känna igen mig nu för tiden? Folk går förbi mig i korrdidorerna när jag hälsar och utbrister sedan "Oj du ser så annorlunda ut idag!". Varje dag?!
 
Lägger iallafall all min tid nu för tiden på elevrådsarbete (som om det vore något nytt). Möten och strukturer för mitt eget elevråd, men också kick-offs, utbildningar och styrelsemöten med kära Sveriges elevråd - SVEA. Förra helgen var det kick-off. Denna helg första styrelsemöte och nästa helg ska jag utbilda de nya utbildarna. Efter det är det diverse konferenser och arbetsgruppsträffar. Detta kommer att bli en intressant vår. 

Vad här flyter på!

Idag hade vi ett väldigt intressant elevrådsmöte. Tilia utsågs till mötesordförande och fick premiäranvända ordförandeklubban Mjölnir. Mjölnir lider dock av extrema storhetskomplex. Det är lite tråkigt.
 
Annars antog vi fokusmål för utskottet ITG Spirit, vi spikade årsmötesdatum, diskuterade Movie Night och läste på kring styrelsens ansvarsområden och kompetenser och började valberedningsprocessen till nästa års förtroendevalda. Verkligen ett lyckat möte vilket även speglas i Tilias ögon på bilden. Skål!