Vad Oskar far och flyger.

 
Har haft ett väldigt fullspäckat liv det senaste, och tänkte ge er en liten kort uppdatering om mina äventyr. I onsdags höll jag en utbildning tillsammans med Michelle Friedman för Realgymnasiernas elevskyddsombud. Det blev så mycket mat över från utbildningen att vi samlade på oss lite som vi senare delade ut till hemlösa på stan. Utbildningen i sig gick fantastiskt bra, och vi avslutade dagen med att följa med vår utbildningssamordnare Tomas Hultman till Kulturhuset för att se en debatt om klassamhället med bland annat Gudrun Schyman.
 
Under torsdagen träffade jag en av Sveriges elevråd - SVEAs gamla utbildare, nämligen Tebe Bungerfedlt. Lite för längesedan jag träffade henne och det var fantastiskt trevligt att bara sitta ner och prata om allt möjligt. Efter det fina mötet drog jag iväg mot Vasastan för att gå på Fan Vad Fittigts avslutningspodd. Det var otroligt roligt att höra dem en första och sista gång live, speciellt när det vimlade av en massa andra fina människor och extrema mängder chips.
 
 
I lördags kom bästa Jakob hem till mig med en påse allt möjligt gott, vilket resulterade i en brunch på mitt golv. Då denna snubbe numera bor i Lund så ses vi inte så ofta, så det var fint att ha sådan kvalitetstid tillsammans. Eller ja, större delen av tiden låg vi i min säng och skrattade åt extremt olika youtube-videos. Men det kan en ockå kateogorisera som kvalitetstid.
 
Avslutningsvis vill jag prata om en av mina finaste vänner som jag träffade igår. Jag och Linnéa tog ett glas vin på stan, och avslutade kvällen med pizza, chips och att se på Legally Blonde 2 tills klockan blev alldeles för mycket. Har sammanfattningsvis haft en väldigt fin vecka.