Vad Oskar far och flyger.

 
Har haft ett väldigt fullspäckat liv det senaste, och tänkte ge er en liten kort uppdatering om mina äventyr. I onsdags höll jag en utbildning tillsammans med Michelle Friedman för Realgymnasiernas elevskyddsombud. Det blev så mycket mat över från utbildningen att vi samlade på oss lite som vi senare delade ut till hemlösa på stan. Utbildningen i sig gick fantastiskt bra, och vi avslutade dagen med att följa med vår utbildningssamordnare Tomas Hultman till Kulturhuset för att se en debatt om klassamhället med bland annat Gudrun Schyman.
 
Under torsdagen träffade jag en av Sveriges elevråd - SVEAs gamla utbildare, nämligen Tebe Bungerfedlt. Lite för längesedan jag träffade henne och det var fantastiskt trevligt att bara sitta ner och prata om allt möjligt. Efter det fina mötet drog jag iväg mot Vasastan för att gå på Fan Vad Fittigts avslutningspodd. Det var otroligt roligt att höra dem en första och sista gång live, speciellt när det vimlade av en massa andra fina människor och extrema mängder chips.
 
 
I lördags kom bästa Jakob hem till mig med en påse allt möjligt gott, vilket resulterade i en brunch på mitt golv. Då denna snubbe numera bor i Lund så ses vi inte så ofta, så det var fint att ha sådan kvalitetstid tillsammans. Eller ja, större delen av tiden låg vi i min säng och skrattade åt extremt olika youtube-videos. Men det kan en ockå kateogorisera som kvalitetstid.
 
Avslutningsvis vill jag prata om en av mina finaste vänner som jag träffade igår. Jag och Linnéa tog ett glas vin på stan, och avslutade kvällen med pizza, chips och att se på Legally Blonde 2 tills klockan blev alldeles för mycket. Har sammanfattningsvis haft en väldigt fin vecka.
 

Tantolunden en fredagMåste dela med mig av mitt bästa carpemoment hittills i år. Jag och finaste Matilda Hellström bestämde igår väldigt spontant att vi skulle ha en frukostpicknick. Sagt och gjort befann jag mig i Hornstull kl. 10.00 med nygräddade baguetter för att möta upp Matilda i hennes förträffliga lägenhet; fullt upp med att förbereda varm choklad och annat smått och gott för att fullända detta äventyr. 

Sedan satte vi oss högst upp i Tantolunden, med solen i ögonen, blicken över hela Södermalm och Kents nya singel La Belle Époque på repeat i öronen. Om inte detta är en bra fredag så vet jag inte vad. 

Fettisdag 2014

 
Igår somnade jag som en sten när jag kom hem och sov till halv ett, då jag vaknade med lampan tänd och alla mina kläder på. Då gjorde jag mig iordning och somnade om till klockan nio. Då var jag väl utvilad och redo för ett möte hos ABC-gruppen med elevrådets nästkommande studentkommitté. 
 
 
Deras kontor var för övrigt så himla nice, hade inga problem alls med att strosa runt där ett tag och bli bjuden på kaffe och samtala med trevliga arbetsbin där. I vilket fall som helst var vi där för att diskutera samarbete och erbjudanden. Jag var mest där för att supporta nästa års studentkommitté, men det var trevligt att hänga på.
 
 
Efter mötet for jag in mot Sundbyberg för att fira semledagen tillsammans med Amanda, Eda och Johannes som följde med. Vi gosade på det mysiga Café Boulevard på Esplanaden. Efter det for jag hem och drunknar i saker jag borde göra. Så som diverse läxor och andra skoluppgifter, planera Almedalen, planera elevråds-, elevrådsstyrelse- samt regionsstyrelsemöten, diverse utbildningar och kommande besök jag ska vara på i olika delar av landet. Önska mig lycka till i livet.