Regionskongressen 2014

 
ELEVRÅDARE I STOCKHOLM! I söndags höll Sveriges elevråd - STHLM sitt första årsmöte på Väsby Nya Gymnasium. Sveriges elevråd - STHLM är ett regionalt samarbete för elevråd i Stockholm och ett organisationsled till Sveriges elevråd - SVEA. Regionen grundades den 13 februari 2014 och har sedan dess jobbat med att sprida kunskap om elevers rättigheter och samla elevråden i regionen. Inspiration, samarbete, påverkan.
 
Sveriges elevråd - SVEAs Vice förbundsordförande, Matilda Hellström
 
Jag är fruktansvärt imponerad. Organisationen är inte ens ett år gammal och på årsmötet valdes en dubbelt så stor Regionsstyrelse. Den nya styrelsen utgörs av Regionsordförande Diego Mouradian, Vice regionsordförande Åsa Albrecht samt ledamöterna Tilia Lind, William Olofsson, Sinead Eriksson, Nathalie Kellner och Marcus Eriksson. Så om en månad tackar jag, Robin Bernståhle och Wilma Ahlberg för oss och lämnar över styrelseskapet. Tack för ett fantastiskt år.
 
Jag antar att ni vill veta allt om Sveriges elevråd - STHLM, så kika in vår facebooksida, följ oss på twitter och bli medlem i Sveriges elevråd - SVEA. Så ses vi på Elevrådskongressen 2014! Ps alla bilder från årsmötet finns på vår facebooksida. Ds.