På Klang Market

 
Avslutade torsdagen och sista skoldagen för veckan med att gå till Klang Market på Hornstull med min klasskompis Linnea. Vi hade tidigare under dagen varit på föreläsning om feedback och vi var båda väldigt inspirerade och slutade aldrig egentligen att tala i beteende, känsla och behov (enligt modellen för feedback).
 
Jag tänkte nu ta tillfället i akt och väldigt cheesy förklara hur otroligt glad jag är över att jag valde att gå Alma-akademin iår. Inte bara för att kursen är fantastisk utan för att jag har fått så många nya, fina vänner? Om Linnea mot all förmodan skulle läsa min blogg vill jag ge plats på denna plattform för att återigen tacka för att du tar dig tid till mig när jag behöver prata ut. Du är guld.
 
 
Avslutar med denna bild för att förtydliga hur fkn mysigt det var!!!! Åk dit. Hornstull. Vi ses där.
 

Hur du firar Halloween - steg för steg

 
Steg nummer 1: Bjud in lite fina vänner som du tycker om att prata med. Jag misslyckades med steg ett då vi fyra är en värdelös kombination av människor. Ingen hör vad någon säger så vi sitter mestadels och pratar med oss själva. De är dock väldigt roliga och ytterst fotogeniska.
 
 
Steg nummer 2: Tillbringa dagen med att baka goda saker att äta som du även använder för att locka hem dina vänner till dig. Jag hade bakat jordgubbsmuffins och chokladbollar som enkelt slank ner i våra strupar till några koppar pannkakste och kaffe.
 
 
Steg nummer 3: Hitta pumpor på Ica Supermarket för 4 kr/kg och se hur dina vänner går lös på den stackars grönsaken(?). Allt ifrån att skära den i bitar till att äta köttet och pilla bort kärnor. Vi blev helt plötsligt alla väldigt engagerade i projektet.
 
 
Steg nummer 4: Ställ ut det färdiga mästerverket på balkongen och ta hundra bilder på den. Tävla gärna sedan med dina vänner om vem som får flest likes på Instagram på den tjusiga pumpan vi valde att ge namnet Angela. Observera att jag vann instagramtävlingen, så att vi alla är med på det.